Sa incepem cu inceputul

CE INSEAMNA PPC SI CUM FUNCTIONEAZA?

Nu e nici un secret: multa lume se informeaza online inainte de a cumpara un produs (dintr-un magazin fizic sau online) sau un serviciu. Exact asta faci si tu in acest moment.
De aceea, Google, ca cel mai utilizat motor de cautare, este locul ideal de promovare online al anuntului si site-ului tau.

Pe scurt, ce inseamna asta? O campanie PPC (pay-per-click / plata-pe-click), avand la baza o strategie inteligenta si administrata corespunzator.

Anunturile din campania Adwords (campanie PPC) sunt afisate tematic.

Astfel, tu te poti adresa direct potentialilor tai clienti. Acesta este un potential urias pentru dezvoltarea afacerii tale, ce trebuie valorificat.

Cum te ajuta:

DE CE AR TREBUI SA ITI FACI RECLAMA?

Reclama ta iti aduce clienti.

Promoveaza-te la potential maxim.

PROMOVEAZA-TE ACUM

Daca vrei sa obtii mai multe vanzari, sa cresti fidelitatea clientilor si sa fii mai competitiv, atunci publicitatea prin promovare online e solutia.

Printr-o campanie PPC inteligenta de publicitate, anunturile tale vor aparea exact persoanelor care au nevoie de produsul sau serviciile oferite de tine. Acesta este un avantaj mare fata de orice alt mediu de publicitate clasic. In plus, avand acces la date si statistici clare despre site-ul tau si anunturile tale, vom fi in masura sa luam cele mai bune decizii pentru a crea cea mai buna strategie.

 • Acoperire mare

  98%din cei cu acces la internet din Romania se informeaza pe internet inainte de a cumpara un produs sau serviciu.

 • Relatii durabile

  Utilizatorii care ajung pe un site prin intermediul unui anunt Adwords petrec

  de doua ori mai mult timp si viziteaza de doua ori mai multe pagini pe acel site fata de alti utilizatori.

 • Notorietate

  Prin contactul pur vizual cu anunturile Adwords notorietatea brandului tau creste cu pana la

  11% gratuit.

Sa trecem la detaliile tehnice:

CAT COSTA?

Campania PPC de publicitate se desfasoara in doua etape:

Prima etapa...

In prima etapa se creeaza campania, daca aceasta nu exista, sau se face un audit asupra campaniei PPC existente pentru a stabili un punct de pornire, parametrii in care s-a desfasurat campania si aducerea lor la nivelul optim. Tu ne spui telurile tale, iar noi te ajutam sa dezvoltam impreuna strategia perfecta pentru afacerea ta. Aceasta implica un cost initial fix, de la 300 lei + TVA.

deci este clar:

Un buget prea mic inseamna o campanie care nu isi poate atinge scopul, din cauza numarului mic de clickuri, informatii si date relevante. De aceea, noi recomandam clientilor nostri un buget lunar de minim 3000 lei.

...a doua etapa

A doua etapa presupune monitorizarea, optimizarea si rapoarte regulate ale campaniei pentru a asigura cele mai bune rezultate prin sistemul utilizat. Tu aloci un buget lunar pentru campania PPC de promovare online, care se face prin plata online directa catre Google, iar noi percepem un procent din acest buget. Facem acest lucru pentru a te asigura ca ne vom implica si vom obtine cele mai bune rezultate.

...dar nimic nu e mai clar ca un exemplu:

1. 372 lei (Cost de baza) + 3000 lei (Buget lunar) + 372 Lei (Comision) = 372 lei + 3372 lei/luna
2. 620 lei (Cost de baza) + 5000 lei (Buget lunar) + 1240 lei (comision) = 620 lei + 61240 lei/luna

Alegerea e simpla:

DE CE NOI?

Contactandu-ne pentru a-ti administra campania de promovare online, vei beneficia de un grad ridicat de transparenta, de un control total al costurilor, de flexibilitate si profesionalism.

Pe scurt, fara sa ne laudam, suntem agentia de publicitate online de care ai nevoie. Convinge-te singur: ne gasesti la telefon, email sau online pe Facebook, G+, Behance si Linkedin.

Behance

LinkedIn

Google+

Facebook

0720 176 440

info@siteup.ro

Promoveaza-ti business-ul asa cum merita!

E timpul sa faci o investitie profitabila pentru tine in publicitatea
online. Expertii SiteUP sunt aici pentru asta.

PROMOVEAZA-TE ACUM
Care alta ar putea fi concluzia, decat ca:

TIMPUL TAU E ACUM. PROMOVEAZA-TI AFACEREA!

Nu incape indoiala. Promovarea online este primul pas pentru ca afacerea ta sa ajunga in top. Dar daca vrei ca vizitatorii site-ului tau sa devina clientii tai, e nevoie ca acestia sa aiba cu adevarat o experienta placuta pe site-ul tau, asa ca aspectul estetic si design-ul sunt cele care vor convinge.

Noi oferim servicii complete. Inclusiv webdesign.