CREATIE. PROMOVARE. TEHNOLOGIE.

Pagina 404

Publicat in:

22 May 2012

de

cu

Nici un raspuns

Designul paginilor de eroare de tip 404 este de multe ori trecut cu vederea sau subestimat, in special cand este vorba despre site-uri construite pe platforma WordPress. Un utilizator ajunge des pe astfel de pagini de eroare. Acestea sunt in general pagini Web care au fost mutate pe un alt server sau nu au existat niciodata. In principiu, aceste pagini nu te ajuta prea mult: pana la urma, tu cauti informatia, si nu doar un simplu mesaj de eroare, ceea ce poate fi frustrant. Nimanui nu ii place sa se simta pierdut sau sa nu gaseasca lucrurile de care are nevoie. Este si cazul utilizatorului care viziteaza pagina ta Web.

O astfel de pagina 404 arata, in mod standard, astfel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vestea buna este ca si o astfel de pagina se poate imbunatati, restabilind relatia dintre site si utilizator. Calitatea, estetica si informatiile sunt elementele care pot face dintr-o pagina 404, plictisitoare si frustranta, o pagina atragatoare si placuta pentru utilizator.

Desi speram sa nu dati niciodata (intamplator) peste ea, va prezentam pagina 404 SiteUP:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asadar, desi de prea multe ori jucand rolul de “Cenusareasa” a site-urilor, designul paginii 404 nu este de neglijat. Pagina 404 a site-ului tau este standard si neinteresanta? Atunci este timpul sa iei in considerare plusul de profesionalism pe care o astfel de pagina il ofera.

0 comments