CREATIE. PROMOVARE. TEHNOLOGIE.

Concurs “Tu ajuti lumea, SiteUP te sustine”

Publicat in:

11 Jun 2013

de

cu

Nici un raspuns

[UPDATE] Perioada de inscriere s-a terminat. Vom anunta castigatorul pe data de 15 Iulie 2013 [/UPDATE]

Știm cât este de greu să încerci să faci ceva util în România, iar cei care vor să facă lucruri bune în această țară întâmpină și mai multe dificultăți, mai ales din lipsa unui buget considerabil sau a lipsei de susținere. De aceea ne-am gândit să ne aducem contribuția în susținerea activităților celor care luptă pentru un viitor mai bun.

Cum? Aducând experiența și pasiunea noastră pentru lumea online și materializându-le într-un proiect web fresh si de calitate, care să le exprime cel mai bine scopul, să-i reprezinte și să le aducă cât mai mulți susținători.

Așadar, lansăm oficial concursul “Tu ajuti lumea, SiteUP te sustine”. Spune-ne succint despre activitatea ta și modul în care un site mai bun ți-ar ajuta cauza, și înscrie-te dând click aici.

Premiul concursului constă într-un pachet web ce conține asistență și consiliere de marketing, dezvoltare concept grafic și design al noului site, precum și optimizare web.

Regulamentul este foarte simplu. Concursul “Tu ajuti lumea, SiteUP te sustine” se desfășoară în perioada 12 Iunie – 12 Iulie 2013, ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email la adresa specificată în formularul de înscriere și va fi ales pe baza descrierii furnizate și a susținerii primite prin comentarii la acest articol, like-uri și comentarii pe pagina noastră de Facebook – https://www.facebook.com/siteupro, etc.

Intregul regulament se afla la pagina http://www.siteup.ro/regulament-concurs-ong .

Indiferent daca ai deja un site sau nu, te poti inscrie in concurs si poti castiga!

Pe scurt, condițiile de participare sunt următoarele:
– să reprezinți o organizație (asociație) non-profit / non-guvernamentală
– să desfășori proiecte de cel puțin 1 an de zile
– organizația deține un site și hosting
– să deții cetățenie română și să ai peste 18 ani
– să te înscrii în perioada mai sus menționată

Dacă nu reprezinți oficial o asociație / organizație, dar vrei să îi susții in concursul nostru, poți lăsa un comentariu aici sau pe pagina noastră de Facebook.

Pentru mai multe informații referitoare la concurs ne puteți contacta la adresa [email protected]

Te poti înscrie în concurs dând click aici.

 

[UPDATE] Ne bucuram sa va anuntam ca dupa lungi dezbateri avem un castigator: organizatia Red Panda! Acestia isi vor desfasura activitatea mai usor prin intermediul unui site nou-nout, special creat pentru ei de catre SiteUP. Felicitari!

Multumim tuturor participantilor – ne-am fi dorit sa va putem premia pe toti – dar promitem ca aceasta nu a fost ultima initiativa SiteUP de acest tip si speram ca vom putea colabora pe viitor cu toti cei inscrisi. Va dorim mult succes in misiunea voastra de a face o lume mai buna!

[/UPDATE]

0 comments